Lounaslista vko 41
𝗠𝗔𝗔𝗡𝗔𝗡𝗧𝗔𝗜 6.10.
Samettista maa-artisokka-juustokeittoa (L,G)
Paahdettua lohta ja katkarapukastiketta (L,G)
Paneroitua possunleikettä ja ranch-kermaviiliä (L)
Tomaattista papupataa aasialaisittain (L,G)
Perunamuusia (L,G)
Kasvisriisiä (L,G)
Kuningatarvanukasta (L,G)
𝗧𝗜𝗜𝗦𝗧𝗔𝗜 7.10.
Perinteistä lohikeittoa (L,G)
Kievin kanaa ja valkosipuli-basilikajogurttia (L)
Yön yli haudutettua mureaa häränpaistia paistinkastikkeessa (L,G)
Värikästä kasvispaistosta härkiksellä ja tuoreilla yrteillä (M,G,V)
Perunamuusia (L,G)
Grilliperunoita (L,G)
Persikkajogurttia (L,G)
𝗞𝗘𝗦𝗞𝗜𝗩𝗜𝗜𝗞𝗞𝗢 8.10.
Kasvis-gulassikeittoa (L,G)
Paneroitua kalkkunaleikettä ja tummaa karpalokastiketta (L)
Ruisjauhoissa ja tillivoissa paistettuja muikkuja (L)
Kesäkurpitsa-jalotofupataa (L,G)
Höyrystettyä riisiä (L,G)
Perunamuusia (L,G)
Ananas-kermarahkaa (L,G)
𝗧𝗢𝗥𝗦𝗧𝗔𝗜 9.10.
Hernekeittoa ja sipulia (L,G)
Ruisjauhoissa paneroituja silakkapihvejä ja voisulaa (L)
Pannupihvejä ja mustapippurikastiketta (L,G)
Espanjalaista kasvismunakasta (L,G)
Perunamuusia (L,G)
Grilliperunoita (L,G)
Pannukakkua ja mansikkahilloa (L)
𝗣𝗘𝗥𝗝𝗔𝗡𝗧𝗔𝗜 10.10.
Borssikeittoa ja smetanaa (L,G)
Havaijinleikettä possusta ja ananas-cajunmajoneesia (L)
Wallenbergin haukea ja voi-valkoviinikastiketta (L,G)
Juures-härkiskiusausta (L,G)
Perunamuusia (L,G)
Riisiä (L,G)
Vadelmakiisseliä ja kermavaahtoa (L,G)