Lounaslista vko 40
MAANANTAI 29.9.
Mustajuuri–linssisosekeittoa (L,G)
Paahdettua lohta ja kermakastiketta (L,G)
Paneroitua possua ja pekonimajoneesia (L)
Jalotofu–kookoscurrya (L,G)
Perunamuusia (L,G)
Riisiä (L,G)
Hedelmävanukasta (L,G)
TIISTAI 30.9.
Perinteistä kermaista lohikeittoa (L,G)
Uunimakkaraa ja juustokastiketta (L,G)
Paahdettua broileria ja pippurikastiketta (L,G)
Kanttarelli–tryffelipastaa (L)
Perunamuusia (L,G)
Lohkoperunoita (L,G)
Omena–kanelikiisseliä ja vaniljavaahtoa (L,G)
KESKIVIIKKO 1.10.
Makkarakeittoa (L,G)
Jauhelihapihvejä ja sinappi–kermakastiketta (L,G)
Paneroitua kananpoikaa ja pekoni–sipulimuhennosta (L)
Parsakaali–kikherne-gratiinia (L,G)
Perunamuusia (L,G)
Sipuliriisiä (L,G)
Mandariinirahkaa (L,G)
TORSTAI 2.10.
Hernekeittoa ja sipulia (L,G)
Perinteistä karjalanpaistia ja puolukkahilloa (L,G)
Butter chickeniä Fregatin tapaan (L,G)
Juustoista punajuuri–härkispataa (L,G)
Perunamuusia (L,G)
Pilahviriisiä (L,G)
Pannukakkua ja mansikkahilloa (L)
PERJANTAI 3.10.
Jauhelihakeittoa (L,G)
Paneroitua possunleikettä ja sipulimuhennosta (L)
Wallenbergin lohipihvejä ja tillikastiketta (L,G)
Munakoiso–paneerjuustopastaa (L)
Perunamuusia (L,G)
Riisiä (L,G)
Vadelmakiisseliä ja vaniljakermaa (L,G)