Fregatin lounas viikko 8

Viikon lounaslista 18.2.2019-23.2.2019
Lounasbuffet tarjoillaan arkisin kello 10.30-14.30 ja lauantaisin 11.00-15.00
Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, talon leivän, levitteen, sekä jälkiruoan ja kahvin/teen

 

Maanantai 18.2.
Samettinen bataattikeitto (L,G)

Lihapullat (L,G)

Kampelaleikkeitä (L) ja Tartar-kastiketta (L,G)


Tiistai 19.2..
Punajuuri-papukeitto (L,G)

Kermainen pekoni-sipulikastike (L,G) ja pastaa (L)

Tandoorikanaa (L,G)

 

Keskiviikko 20.2.
Piparjuuri-porkkakeitto (L,G)

Porsaan ulkofileetä ja talon omena-barbeque-kastike (L,G)
Tomaattinen lohi-kampelapata (L,G)

 

Torstai 21.2.
Hernekeitto (L,G) ja Pannukakku (L)

Pannupihvit ja paistettua sipulia (L,G) 
Pesto-parmesankanaa kasvispedillä (L,G)

 

Perjantai 22.2.
Juustoinen kasviskeitto (L,G)
Kermainen pyttipannu (L,G)

Juusto-kasvistäytetyt kesäkurpitsat (L,G)


Lauantai 23.2.
Lauantain salaattipöytä
Kermainen lohikeitto (L,G)
Naudan paahtopaistia punaviinikastikkeessa (L,G)
Uuniperunoita ja tuorejuustotäytettä (L,G) ja kauden kasvispaistosta (L,G)


Buffetlounas arkisin 10,50
Keittolounas 9,00
Lauantailounas 15,00

Tervetuloa herkuttelemaan!
Muutokset mahdollisia!