Fregatin lounas viikko 43

Viikon lounaslista 22.10-26.10.2018
Lounasbuffet tarjoillaan arkisin kello 10.30-14.30
Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, talon leivän, levitteen, sekä jälkiruoan ja kahvin/teen

 

Maanantai 22.10.
Hunajapaahdettua kurpitsakeittoa (L,G)
Lihapullat (L,G)
Paneroitua kampelaa ja yrtti-limejogurttia (L)

 

Tiistai 23.10.
Borssikeitto (L,G)
Sinappikuorrutettua uunimakkaraa ja paistettua sipulia (L,G)

Vuohenjuustolla gratinoitua broileria ja basilika-tomaattikastiketta (L,G)

 

Keskiviikko 24.10.
Kukkakaalikeitto ja paahdettuja siemeniä (L,G)
Pasta bolognese ja parmesania (L,G)
Tuoretta seitä mausteisessa katkarapukastikkeessa (L,G)

 

Torstai 25.10.
Hernekeitto (L,G) ja Pannukakku (L)
Perinteiset pannupihvit ja sipulikastike (L,G)
Mozzarella-kesäkurpitsalasagne (L)

 

Perjantai 26.10.
 Täyteläinen valkosipulikeitto (L,G) ja Krutonkeja (L)
Paahdettua porsaanfileetä timjami-punaviinikastikeessa (L,G)

Uuniperunoita (L,G), Tonnikalatäytettä (L,G) ja Avokadotäytettä (L.G)


Buffetlounas 10,40
Keittolounas 8,60

Tervetuloa herkuttelemaan!
Muutokset mahdollisia!