Fregatin lounas viikko 3

Viikon lounaslista 14.1.2019-19.1.2019
Lounasbuffet tarjoillaan arkisin kello 10.30-14.30 ja lauantaisin 11.00-15.00
Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, talon leivän, levitteen, sekä jälkiruoan ja kahvin/teen

 

Maanantai 14.1.
Aasialainen kasviskeitto (L,G)
Lihapullat (L,G)
Fish&Chips (L,G)

Tiistai 15.1.
Kasvissosekeitto (L,G)

Porsas-punajuuripata (L,G)

Butter chicken kasvispedillä (L,G)

 

Keskiviikko 16.1.
Sienikeitto (L,G)
Dijon-härkää (L,G)
Kalapihvit ja tilli-voikastike (L,G)

 

Torstai 17.1.
Hernekeitto (L,G) ja Pannukakku (L)
Valkosipulinen lihamureke (L,G) 
Espanjalainen munakas (L,G)

 

Perjantai 18.1.
Pinaattikeitto (L,G)
Lasagne (L)

Kanaa sweet&sour (L,G)

 

Lauantai 19.1.
Lauantain salaattipöytä
Kermainen lohikeitto (L,G)

Sous Vide-ylikypsennettyä yrttiglaseerattua

porsaan savuniskaa ja uunisipulia (L,G)
Aurajuustoperunoita  ja paahdettuja kauden kasviksia (L,G)



Buffetlounas arkisin 10,50
Keittolounas 9,00
Lauantailounas 15,00

Tervetuloa herkuttelemaan!
Muutokset mahdollisia!